• lejlasmajlovic

Gör din röst hörd på Frihamnsdagarna 2022!


Vi är glada att meddela alla våra följare och medlemmar om att vi medverkar för andra året i rad på Frihamnsdagarna tillsammans med Det gömda våldet ingen ser .


Den 25–27 augusti 2022 samlas föreningar, företag, organisationer och politiker på Bananpiren i Göteborg för årets viktigaste och roligaste mötesplats.


Seminarier, workshopar, labbar och debatter varvas med mat, musik, kultur och tal från partiledarna. På området finns aktiviteter, food trucks och kaffeservering.


Evenemanget har fri entré och programmet strömmas. Målet är att öka hållbarheten i samhället och stärka demokratin genom att föra människor samman över gränser. Det behövs nya perspektiv, nya idéer och nya samarbeten för att hantera dagens och framtidens samhällsutmaningar.


Över 150 programpunkter, 100 utställare och tal av partiledarna två veckor innan valet gör Frihamnsdagarna till Sveriges hetaste forum för samhällsfrågor.


Fredag den 26:e augusti kan du lyssna på oss vid Frigga (kajskjul) mellan klockan 12:55–13:35. För mer information, klicka på här.


Missar du oss så är det inte försent att prata med oss, besök vårt utställartält, klicka här för mer info om platskarta.


Hoppas vi ses!