top of page

Stöd oss

Engagemang, på dina villkor

Stöd Lex Femmes kamp för ett samhälle fritt från mäns våld mot kvinnor på det sätt som passar just dig. Bli medlem, bli bidragsgivare, sponsra oss eller bli en jourkvinna.

Klicka nedan och läs mer om hur du kan stötta oss.

Bli medlem
Bli bidragsgivare
Sponsra oss
Bli jourkvinna
medlem
bidrag
sponsra
jourkvinna

Bli medlem - Not all heroes wear capes!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Vi tror att förändring kommer när vi står enade. Du behövs! Ditt engagemang som medlem hjälper oss hjälpa fler.

 

Som medlem på Lex Femme så är du en del av vårt arbete, gemenskap och får ta del av våra event och utbildningar. 

Medlemskapet kostar bara 100 kr per år men hjälper så mycket mer.

Fyll i formuläret nedan och följ oss på vägen till ett mer jämställt samhälle, där alla är lika värda!

För att bli medlem, fyll i formuläret!

Välkommen till Lex Femme! Tack för att du vill hjälpa oss <3 Swisha 100 kr till 123 646 91 00 och skriv "medlemskap" i meddelandefältet.

To infinity and beyond!

Bli bidragsgivare

Vi är en ideell förening som är i behov av stöd från privatpersoner, organisationer och företag. Alla bidrag är varmt välkomna – både stora som små. Bidraget går direkt till tjejer, kvinnor och barn. Vill du stötta Lex Femmes arbete med våldsutsatta genom att ge en gåva? Swisha eller betala in ditt bidrag via PLUSGIRO 1434494-9 eller Swisha till 1236469100!

Finns det särskilda önskemål om att pengarna ska gå till något specifikt kan ni skicka mail till info@lexfemme.com, så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. Inkludera ditt namn och e-postadress i meddelandet och gärna en rad om varför du vill stötta oss!

QR-kod.png

Sponsra oss

Andra gåvor än pengar är också mycket uppskattade och välkomnas. Företag, organisationer eller privatpersoner kan stödja vårt arbete genom att sponsra oss. Ring eller maila oss om du har en önskan att skänka en gåva.

Bli jourkvinna

Vill du engagera dig i vår rikstäckande jourtelefon? Talar du ett till språk utöver de nordiska språken och engelska? Lex Femme söker jourkvinnor. För den som vill engagera sig hos oss anordnar vi en mängd intressanta utbildningar. Vi erbjuder möjlighet till att engagera sig i vår telefonjour, där en kan stödja och hjälpa våldsutsatta kvinnor och tjejer med utländsk härkomst. Vi stöttar vår stödsökande i kontakt med myndigheter såsom socialtjänsten, migrationsverket, kronofogden, polisen och domstolen. Skicka en kort presentation av dig själv till info@lexfemme.com och berätta om dig själv och varför du vill bli jourkvinna hos oss.

bottom of page